Over Ons

Kruiden zelfzorg -en lichaamsverzorging voor zwangere vrouwen, baby’s en mamma’s.

Ik ben er van overtuigd dat het eerste contact van jouw baby met de buitenwereld, er een mag zijn van puurheid, liefde en verzorging.
Ik geloof in het herstellend vermogen en de wijsheid van het lichaam en doe er alles aan om te begrijpen hoe deze geactiveerd kan worden door het gebruik van pure ingrediënten en medicinale kruiden. Vanzelfsprekend maak ik uitsluitend gebruik van kruiden en ingrediënten die veilig zijn bevonden voor gebruik tijdens de zwangerschap, de borstvoeding en voor de baby.

We leven in een tijd waar het bijna niet te voorkomen is dat jij als zwangere vrouw, of jij en jouw baby in contact komen met niet-natuurlijke, synthetische stoffen. In de lucht, in ons water, in ons voedsel, en… in onze verzorgingsproducten.

De meeste producten bevatten ingrediënten als conserveringsmiddelen, parabenen, geurstoffen of andere schadelijke ingrediënten. Bij pUr is dat het laatste wat ik wil voor jou en jouw baby. Daarom maak ik met de hand, 100% pure, biologische ingrediënten en heel veel liefde kruiden-verzorging voor jullie.


Ik begrijp dat je het beste, meest zuivere product wilt voor jouw baby en voor jezelf tijdens en na de zwangerschap.Daarom vind je in de producten van pUr alleen biologisch geteelde ingrediënten en hoogwaardige, zorgvuldig geselecteerde Medicinale Kruiden. Deze zijn momenteel voornamelijk afkomstig van de biologische tuinen van Het Blauwe Huis. Ik werk hard maar vol plezier in mijn grote moestuin toe naar steeds meer kruiden van eigen teelt om te verwerken in de producten.

Ik wil graag net zo goed te zorgen voor Moeder Aarde als voor mamma’s en baby’s. Daarom ben ik steeds weer opzoek naar een zo duurzaam mogelijke manier van produceren. Ik heb de labels, verpakkingsmateriaal en ingrediënten met veel aandacht en zorg geselecteerd en werk toe naar 100% plastic-vrij. Vanaf 5 lege pUr potjes kun je via hello@yourpur.com een gratis verzendlabel aanvragen om ze naar mij terug te sturen. Ik reinig ze volgens de HACCP richtlijnen om ze vervolgens te kunnen hergebruiken!


 • Recyclebare, glazen verpakkingen
 • Labels en verpakkingsmateriaal van gerecycled papier
 • Biologisch geteelde ingrediënten
 • Vegan of met lokale bijenwas
 • Lokale kruiden of uit eigen tuin
 • Mogelijkheid tot het kopen van na-vul verpakkingen en het terugsturen van gebruikte verpakkingen

“We are as much alive as we keep the Earth alive”

Chief Dan George – Native Spirituality

 • De producten van pUr worden op kleine schaal geproduceerd en voldoen aan de wet Kruidenpreparaten en de HACCP richtlijnen.
 • De producten worden met veel zorg samengesteld en voorafgaand aan de verkoop uitgebreid getest door mamma’s en baby’s.
 • De producten zijn niet klinisch getest
 • De producten zijn niet getest op dieren
 • Het grootste deel van de producten is vegan, een aantal producten bevatten lokale bijenwas van betrouwbare afkomst.

Heb je een vraag? Ik help je graag! Je kunt me een berichtje sturen via de contactpagina of het email adres: hello@yourpur.com.
Wil je liever telefonisch contact? Bel me op 06 41 420 420