Verzend Informatie

Vervoer

Het pakket bezorgd door de koeriersdienst DHL en heeft een bezorgtijd van 1-3 werkdagen. De bezorgkosten zijn € 5,50.  De pakketten worden aan huis bezorgd.

Verzending

Wij streven ernaar om bestellingen binnen 1-3 werkdagen te verzenden. Neem voor een spoedbestelling contact met ons op via hello@yourpur.com.

Het product retourneren

Je hebt altijd het recht om een product te retourneren, mits ongeopend en ongebruikt. Je hebt 14 dagen na ontvangst van het pakket om ons in te lichten over je wens om een product te retourneren en daarna nog eens 14 dagen om het pakket naar ons terug te sturen. Als je een product wilt retourneren, neem dan contact met ons op via hello@yourpur.com.
Let op: producten waarvan de sluitzegel niet meer in tact is nemen wij niet retour!

Verkeerd adres / correcties

Wij zijn niet verantwoordelijk voor het verloren gaan van uw bestelling wanneer het bezorgadres dat u bij uw bestelling hebt opgegeven onjuist of onvolledig is. Als uw adres onjuist of onvolledig is, kan uw bestelling naar ons worden teruggestuurd of kan de koerier de bezorgkosten verhogen; deze verhoging tellen wij bij uw bestelling op. Dit doen wij ook in geval van een eventuele aanbieding met gratis bezorging. Als uw pakket aan ons wordt teruggestuurd als gevolg van een onjuist of onvolledig adres, betaalt u zelf de kosten voor het opnieuw bezorgen van uw bestelling op een correct adres.

Wat gebeurt er als je het pakket niet in ontvangst neemt?

Ben je tot 2 keer niet thuis als het pakket bezorgd wordt en kan het niet bij de buren bezorgd worden? Dan wordt het pakket naar de dichtstbijzijnde DHL ParcelShop gebracht. Je hebt 7 dagen om het pakje op te halen vanaf het moment dat de ParcelShop het pakketje heeft ontvangen. Je wordt op de dag van de levering per e-mail of sms op de hoogte gebracht. Wanneer de termijn van 7 dagen is verlopen wordt het pakje teruggestuurd naar ons magazijn.
Hiervoor worden geen extra kosten in rekening gebracht. Nadat wij het pakket weer ontvangen hebben zullen wij contact met je opnemen en overleggen hoe we het pakket opnieuw jouw kant op zullen sturen.

Levering in Europa

Het is mogelijk om een pakket naar elke plek in Europa buiten NL te verzenden. De verzendkosten hiervoor bedragen 10 euro.

*pUr is rechtsmatig op geen enkele wijze aansprakelijk voor producten die tijdens de verzending beschadigen of kwijtraken. Ondanks dat pUr er alles aan doet het product zo veilig mogelijk te versturen, ligt het risico in principe bij de koper. Wel staan we altijd klaar om tot een passende oplossing te komen dus als jouw pakketje is beschadigd of niet is aangekomen, neem dan contact op met ons via hello@yourpur.com.


Copyright pUr 2020 ©