Read Before You Buy

Wat leuk dat je overweegt iets bij mij te kopen! Daar word ik zó blij van :-). Ik stel de producten met heel veel zorg samen en wens je toe dat het jouw zelfzorg en liefde vergroot! Op deze pagina kun je binnenkort mijn verhaal, de werkwijze en de plannen over pUr lezen. Heb je naar aanleiding van deze tekst vragen of opmerkingen? Ik ontvang graag je bericht via de contactpagina of hello@yourpur.com. In de rechter kolom vind je beknopt de belangrijkste punten waarvan ik graag alvast wil dat je op de hoogte bent als je een aankoop bij me doet.

  • Ik maak de producten volgens de wet Kruidenpreparaten en de HACCP richtlijnen. De producten van pUr zijn niet klinisch getest, niet op dieren getest, wél getest door mamma's.
  • Ik werk in kleine batches die ik met veel liefde en aandacht met de hand bereid. Ik maak uitsluitend gebruik van 100% natuurlijke en biologische ingrediënten.
  • Ik werk toe steeds meer kruiden uit eigen teelt te verwerken in de producten. Op dit moment is het grootse gedeelte afkomstig van de biologische tuinen van het Blauwe Huis in Drenthe.

Disclaimer

De informatie en de producten op deze website zijn met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. De informatie en de producten vervangen echter niet het consult van een arts of persoonlijke begeleiding door een Kruidengeneeskundige. Ik adviseer je om een arts te raadplegen als je twijfelt bij klachten, als de klachten langdurig zijn, hevig zijn en/of terugkeren.

Het gebruik van de producten van pUr is geheel op eigen risico. Je kunt ook allergisch zijn voor een 100% natuurlijk product. Doe bij twijfel, en bij baby’s altijd, een zogeheten ‘patch test’, waarbij je slechts een kleine hoeveelheid van het product gebruikt en vervolgens 24 uur afwacht of er geen reactie plaatsvindt.

 

pUr kan niet aansprakelijk gesteld worden voor het na aanschaf onjuist gebruiken, toepassen of bewaren van de producten of eventuele allergische reacties op een van de ingrediënten. Maar!! Als er ook maar íets is, mail of bel mij direct en we komen er samen uit.

                      hello@yourpur.com     |    06 41 420 420

Ik hoop dat het gebruik van mijn producten jouw zelfzorg en plezier zal vergroten!
Met liefde voor alle Moeders,
Liza